Administrare Website

Site-urile gazduite de noi sunt cu 50% mai rapide

99.999%

(Tier 4 Data Center Uptime)

Administrarea unui website este o sarcină ce necesită, de regulă, foarte mult timp. De la asigurarea funcționalității până la implementarea sau actualizarea conținutului, există o mulțime de elemente în mișcare într-un site web ce trebuie atent monitorizate.

Serviciile noastre de Administrare Website îți pot oferi confortul și siguranța de care ai nevoie în acest sens, în cazul în care afacerea ta se bazează pe rularea optimă a unui magazin online sau a unui site de prezentare și vânzare de servicii.

Ce înseamnă Administrare Web?

Administrarea web este analogă cu administrarea oricărui alt sistem complex. Site-urile web presupun software, hardware, date, procese și oameni care lucrează împreună pentru a atinge obiective specifice.

Administratorii web se asigură că toate aceste componente funcționează împreună fără probleme și în mod eficient. Pe scurt, serviciile de Administrare Web joacă un rol vital în ceea ce privește mentenanța și buna funcționare a unui site web.

De ce ai nevoie de servicii de Administrare Web?

Administrarea web este o activitate cu normă întreagă. Dacă deții un magazin online, trebuie să te asiguri că website-ul tău funcționează permanent și fără probleme.

Acest lucru presupune, printre altele, să fii la curent cu noile update-uri software, să te asiguri că informațiile tale de produs sunt corecte și actuale și că ești capabil să rezolvi rapid orice problemă tehnică atunci când aceasta apare.

Serviciile noastre de Administrare Web pot face cu succes toate aceste lucruri în locul tău, garantând un uptime de 99,99 %, astfel încât tu să te poți concentra liniștit pe alte aspecte ale afacerii tale pe care numai tu le cunoști.

Nu știi ce pachet este mai potrivit pentru tine? Hai să discutăm!

0%
Dintre consumatori spun că viteza paginii le afectează disponibilitatea de a cumpăra dintr-un magazin online.
0%
Dintre utilizatorii de smartphone-uri se așteaptă ca un site mobil să se încarce în 4 secunde.
0%
Dintre utilizatori ar părăsi un site web din cauza funcționalității slabe.
Edit Content

Bronze

Administrare Website
150 Lei
/ lună

Silver

Administrare Website
400 Lei
/ lună

Gold

Administrare Website
800 Lei
/ lună
Edit Content

Bronze

Administrare Website
1500 Lei
/ an

Silver

Administrare Website
4000 Lei
/ an

Gold

Administrare Website
8000 Lei
/ an