Advertoriale

Advertorialele sunt o metodă excelentă de a-ți face afacerea remarcată! Prin definiție, advertorialele sunt reclame plătite sub formă de conținut editorial.

A folosi advertoriale pentru promovare poate fi un lucru deosebit de eficient pentru companiile care doresc să se adreseze unui public mai sofisticat. Fie că încerci să ajungi la potențiali clienți sau să crești gradul de conștientizare a brandului tău, advertorialele te pot ajuta să atingi aceste obiective cu succes.

Vrei ca afacerea ta să apară în presă? Advertorialele sunt soluția!

Îți oferim posibilitatea de a-ți promova afacerea în peste 42.000 de site-uri și portaluri partenere (românești și internaționale). Advertorialele sunt un mod aparte de a-ți face publicitate, iar noi îți putem fi alături în acest sens.

Cu ajutorul acestui tip de conținut de marketing poți ajunge la un public cât mai larg, fără a-ți afecta semnificativ bugetul. Advertorialele reprezintă un mod ingenios de a te promova, acestea putând fi adaptate ușor nevoilor afacerii tale și canalelor pe care vor fi publicate.

De ce să alegi advertorialele ca mod de promovare?

Advertorialele îți oferă oportunitatea de a-ți poziționa afacerea ca expert în domeniul în care activezi și de a câștiga încrederea și respectul potențialilor tăi clienți. În plus, pot avea un impact semnificativ asupra poziției SEO a site-ului tău web, îmbunătățind-o considerabil. Și pentru că advertorialele pot fi preluate de alte surse media online, există întotdeauna potențialul ca acestea să devină virale, sporind și mai mult valoarea brandului tău. Așadar, dacă ești în căutarea unei modalități de a ajunge la noi clienți și de a-ți dezvolta afacerea, advertorialele merită cu siguranță luate în considerare.

Pe scurt:

Iată câțiva dintre editorii cu care colaborăm:

0 +
Website-uri și bloguri
0 +
Oferte de plasare
0
Articole publicate
0
Clienți mulțumiți

Înscriere în directoare web

Am selectat cu atenție cele mai bune directoare web
atât românești cât și internaționale, excluzând copiile și site-urile irelevante.

50 DE DIRECTOARE WEB

250 lei

120 DE DIRECTOARE WEB

600 lei

170 DE DIRECTOARE WEB

750 lei