Optimizare SEO

În esență, SEO constă în a aplica diferite tehnici ce fac ca website-ul tău să fie mai vizibil și mai accesibil pentru motoarele de căutare. Prin îmbunătățirea designului, conținutului și a structurii website-ului pe care îl deții, dar și prin ceea ce se întâmplă înafara lui, se pot îmbunătăți considerabil șansele ca motoarele de căutare să-l găsească și să-i indexeze conținutul.

Ce înseamnă SEO On-Page?

SEO On-page se referă la practica de optimizare a paginilor web pentru a îmbunătăți poziția în clasamentele motoarelor de căutare a unui site web și pentru a câștiga trafic organic. În plus față de publicarea conținutului relevant și calitate, SEO On-page include optimizarea titlurilor, tag-urilor HTML și a imaginilor. De asemenea, înseamnă să te asiguri că website-ul tău are un nivel ridicat de autoritate și de încredere în rândul utilizatorilor online.

Ce înseamnă SEO Off-Page?

Fiecare marketer începe cu SEO On-page, însă un profesionist privește dincolo de website-ul tău pentru a crește traficul natural către acesta. SEO Off-page este o practică importantă de optimizare pentru motoarele de căutare care contribuie într-o mare măsură la crearea de expunere pentru brandul tău, la construirea încrederii și creșterea gradului de conștientizare față de marca pe care dorești să o promovezi.

SEO Off-page spune motoarelor de căutare ceea ce cred alții despre tine. De exemplu, atunci când o mulțime de link-uri fac trimitere către website-ul tău, motoarele de căutare presupun că ai un conținut bun și valoros pentru utilizatori. În mod similar, ceea ce se întâmplă în afara website-ului tău – precum postări relevante în social media, spre exemplu – este luat în considerare, de asemenea, în stabilirea nivelului de încredere și al autorității de către motoarele de căutare.

Aici la Ivadev avem o echipă specializată în SEO și aplicăm metode testate și verificate pentru a ne asigura că website-ul tău va dobândi poziția online pe care o merită.

0%
Dintre căutările prin motoare de căutare se fac prin Google.
0%

Dintre utilizatori nu trec de prima pagină de rezultate a Google.

0%

Dintre utilizatori caută un produs înainte de a îl cumpăra.

Edit Content

Bronze

Optimizare SEO
1250 Lei
/ lună

Silver

Optimizare SEO
2500 Lei
/ lună

Gold

Optimizare SEO
5000 Lei
/ lună
Edit Content

Bronze

Optimizare SEO
12.500 lei
/ an

Silver

Optimizare SEO
25.000 lei
/ an

Gold

Optimizare SEO
50.000 lei
/ an