Web Design

Web site-urile gazduite de noi sunt cu 50% mai rapide

99.999%

(Tier 4 Data Center Uptime)

În lumea de astăzi, website-ul este prima interacțiune pe care clienții o au cu afacerea ta. Motiv pentru care, aproape în 95% dintre cazuri, prima impresie pe care aceștia și-o creează despre tine și compania ta este legată de web design.

Așadar, este extrem de important să ai un website bine lucrat, care să-ți reflecte brandul și să genereze rezultatele corespunzătoare.

Ce înseamnă Web Design?

Web Design reprezintă mai mult decât aspectul website-ului pe care tău. Desigur, estetica este importantă, dar dacă îți dorești ca acesta să funcționeze realmente pentru afacerea ta, trebuie să acorzi o atenție deosebită și experienței pe care utilizatorii o vor avea interacționând cu website-ul tău.

Aici intervin serviciile de web design pe care ți le oferim.

Un web designer profesionist, precum cei din echipa noastră, va ține cont de chestiuni precum navigarea, interactivitatea și experiența generală a utilizatorului atunci când îți creează noul website. Acest lucru poate face o mare diferență în ceea ce privește succesul pe care website-ul îl va avea.

De ce ai nevoie de un website?

Dacă deții o afacere în ziua de azi, probabil știi deja că ai nevoie de un site web, indiferent că este vorba despre unul de prezentare sau de un magazin online. Nu poți vinde produse sau servicii fără un website, iar ultimii ani au demonstrat din plin acest lucru.

La fel ca și conținutul, website-ul în sine trebuie conceput special pentru a se plia pe nevoile clienților care îl vizitează și optimizat după aceleași principii. Agenția noastră îți oferă soluții complete de web design, astfel încât afacerea ta să crească prin intermediul unui website care să-ți reprezinte cu succes brandul online.

0%
Dintre utilizatorii de internet folosesc telefoanele mobile pentru a intra în mediul online.
0%
Dintre consumatori au încredere în informațiile de pe site-ul unei companii față de alte surse.
 
0%
Din populația lumii este online.
0%

Dintre toate site-urile sunt construite cu WordPress.

Site One-Page

De la
990 Lei

Site Complex

De la
2400 Lei

Magazin Online

De la
4400 Lei

Întrebări Frecvente

Pentru a obține și pentru a menține performanța de 90+ pe mobil a website-urilor, sunt necesare soluțiile de top, precum: hosting, CDN, optimizare website, verificare constantă, iar acestea generează costuri lunare. Pe lângă toate acestea, site-ul beneficiază de o multitudine de alte module premium, care de asemenea generează un cost lunar. Toate acestea sunt incluse în taxa de mentenață lunară.

 • Peste 90 scor de performanță pe mobil testat cu Google Page Speed Insights
 • Server VPS dedicat (Amazon/Google)
 • CDN – Content Delivery Network
 • Update saptamanal platformă/module
 • Securitate avansată
 • Cerințe/Modificări
 • Integrări marketplace-uri/curieri/facturare/sms – magazine online
 • CRM – website prezentare
 • Adrese de e-mail
 • Aplicatie de mobil tip PWA
 • Implementări request-uri website (gratuit pentru cereri de până în 10 min)

După multe teste efectuate pe platforme precum: Magento, OpenCart, CS Cart, Prestashop, etc. am ajuns la concluzia ca doar WordPress/WooCommerce ne permite super-optimizarea website-ului astfel încât sa atingem cel mai înalt nivel de performanță cerut de Google/Facebook și în același timp să oferim toate funcționalitățile enumerate mai sus.
Alt lucru extrem de esențial sunt integrările prin API gata dezvoltate de companiile medii și mari care oferă soluții profesionale de ERP, CRM, Warehouse management, Payments, Billing. Ex: Ai un website pe o platformă custom și ai nevoie să integrezi ERP-ul business-ului tău, o asemenea integrare te poate costa în jurul a 5000€, iar în același timp pentru WooCommerce poate exista un modul care să coste până în 100-200€.

Fiind un produs SaaS, acces la website este limitat strict la administrarea acestuia (creare, adăugare, editare, ștergere produse, categorii, comenzi, blog, pagini, etc.). În momentul în care renunți la colaborare îți exportăm și facilităm migrarea produselor, comenzilor, clienților, blog-urilor și conținut media către următorul furnizor.

Fiind un produs SaaS, acces la website este limitat strict la administrarea acestuia (creare, adăugare, editare, ștergere produse, categorii, comenzi, blog, pagini, etc.). În momentul în care renunți la colaborare îți exportăm și facilităm migrarea produselor, comenzilor, clienților, blog-urilor și conținut media către următorul furnizor.

Da, în condițiile în care migrarea se face din WooCommerce în WooCommerce. Dacă migrarea se face de pe alte platforme în WooCommerce este posibil să genereze un cost extra între 50€ și 300€, care reprezintă strict costul softului de migrare.